U krbu...
U krbu sedím,
hraju si se psi,
k sakru si říkám,
lásko tak kde jsi?
Hodiny tikají,
život letí dál,
já sedím u krbu
jak jsi si přál.
Čekám už na tebe
pěknou řádku let,
ty jsi mi řekl:
,,Čekej a seď!"
Sedím u krbu,
hraju si se psi,
láskou zkomírám,
a ty tu nejsi.
Srde mi stojí,
oči jsou zavřené,
u nohou leží mi,
dva strážní andělé.
Nežerou týden,
nežerou dva,
za chvíli z nich je,
taky mrtvola.
Tři hnijící mrtvoly,
leží u krbu,
ty rozrážíš dveře a říkáš:
,,Lásko, už jsem tu!!!"
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Akae, Lenni
Komentáře (0)