Zapomínám na spoustu věcí, neměl bych
Zapomínám na okamžik
střetnutí za děravou asfaltkou
do města
směšných kravat a kožených tašek přes ramena
Slunce zívalo absurditou
časného rána
Kohouti pantomimou
u táboráku
česaly si hřebeny dlažebním pazourkem
(jak povrchní drůbež hřejeme si na prsou)
A spodina dvounohé společnosti
probouzela se
ze snů o Havaji
do spodniček dluhů
(Když vejce snáší realita)
Když svlíkala si zrna kávy
převařenou vodou
ukusovala chleba se sádlem
(namazaným s obou stran)
do rukou chytala agónický masařky
z hnojiště
kde vykvetla divizna
načernalými květy
(na zadku lesknul se jí akutní nedostatek lásky)
Zapomínám na okamžik
kdy zahlídnul jsem tě
v gumákách poraněnou
tíhou čerstvý rosy
v zástěře unavenou
prioritama
zavšivenýho
zamasařkovanýho
života
ve vlasech slámu
(podestlaný myšlenky na útěk)
a na tvářích
krev mrtvýho kohouta
Zapomínám na okamžik
chudoby modrých očí
Přečteno 375x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, zenge, Churry, Mbonita, Bíša, LeeF, labuť, hanele m., enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)