o životě
Zrození života je tak krásné
jako když se rodí věci které jsou tak jasné
Na svět se klube malí človíček
je z něho sotva malíček
Tu otočíš se na chvilku
jen co sáhneš pro plínku
a z maličkého človíčka,
stojí tu sličná holčička
Holčička se usmívá, je hravá a povídá
Povídá nejraději pohádky
pozděj už nosí do šoly v kapse taháky
A pomalu dorůstá v dospělou a zároveň i trochu nesmělou
Brzy se však otrká
a najde si jiného člověka
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)