Baví mě psát
Anotace: tohle jsem psala už taky dřív
Baví mě psát,
tak píšu si kraviny.
Baví mě psát,
tak píšu si všecko.
Baví mě psát,
tak zapomeň na viny.
Baví mě psát,
tak zapomeň všecko.
Baví mě psát,
tak nebuď jak malý děcko!
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Pelican, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)