Měsíční
Měsíce opar zlatavý
na noční roucho padá hebce
noc sedlá černého hřebce
tajemství halí do trávy.
Vzpomínky jsou jen vlny vod
kroky tápající do tmy
ozvěnou jejíž doprovod mi
zní tóny příliš hlučných not.
Mlčení opar zlatavý
na mou duši padá hebce
noc je tichou tváří slepce
co svá tajemství nezjeví...
Přečteno 425x
Tipy 36
Poslední tipující: Gabrielle, Koza, Divoženka1, Lota, ilona, TetaKazi, susana načeva, Pevya, Házté, nrocinu Jednorožec, ...
Komentáře (15)
Komentujících (14)