Nitka
21.5. 2007 21:07
Nitka
Předeme,
předeme nitku
světa života,
náš život,
naše štěstí,
naše budoucnost.
Předeme,
předeme nitku
našich cest,
tam do leva,
tam do prava
a pak rozcestí.
Předeme,
předeme nitku
našeho života,
jen opatrně…
ať ji nepřetrhneme….
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Květka Š.
Komentáře (0)