Noty
Noty skáčí po lince
krásné je hrát
uvidíš po chvilince
co chtějí světu dát.
Skočí ti do dlaně
dej si je k uším
poslouchej jen je
co chtějí tuším.
Hrají lásku
někdy vzdor
zahrají ti krásu
i dřevěný vor.
Co chceš zahrají
slunce nebo barvy
určitě se tím netají
umí i v jablíčku larvy.
Zahrají zemskou krásu
i čistotu tvého hlasu
umí i vesmír hvězdu či mrak
je to prostě tak.
Musíš jen ztišit svůj běh
nastavit uši své
poslouchej a klidně lež na zádech
určitě je uslyšíš ty i děti tvé.
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: losscar, Mario de Janiero, al-pacino, Agniezka, Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)