Ty
Tvá duše je jak nejčistší lilie
je jako nejkrásnější květ.
Tvá duše je bílá orchidej,
neviděl hezčí svět.
Tvé srdce je plné lásky
je krásné a zářivé.
Můžu říct bez nadsázky
že je jen pro dobro stvořené.
Jsi nejkrásnější květ
ty jsi mým andělem strážným.
Nedíváš se někdy na svět
pohledem příliš vážným.
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Druhá jizva v duši, Pevya, al-pacino, Lady L, slečna.závist, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)