Alma I.
Stříbrný meč
na zádech
půlnoční vlny ve tvých očích
tajemná Almo
kočičí noci
v polibcích
míříme na měsíc
kde je zrnko pravdy
obklíčení temnotou
křest ohněm nás čeká
synové Fenrisu
volám Vás
nalezněte cestu
z temných hvozdů severu
konec!
zrození zimy
cesta slepých
zakalených snů
poslední pohled
na Tvé oči
zaklínačky Almy
dítěte měsíce.
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: Laivindia, Mbonita, enigman, Bíša, zelená víla, Zefi, hašlerka, LeeF, Květka Š., hanele m., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)