NENÍ NAD KLIDNÉ VÁNOCE
Anotace: Vánoce možná trochu jinak
Vánoční stromeček zahořel v pokoji,
sestřička motyčkou hlavičku rozkrojí.
Prskavka zasvítí.
Záclony vzplanou.
Voláme hasiče a letos dáváme
sváteční radosti poněkud stranou.
Hasiči už jsou pryč,
ze záclon popel.
Sestřička rozseká na kousky postel.
Děvenka směje se jak malý skřítek,
ze skříně už máme hromádku třísek.
Hledám teď v seznamu číslo na Bohnice.
Sestřičky s motyčkou bojím se velice!
Už pro ni přijeli dva hodní páni;
sanitka se sestrou zmizela v dáli.
Přečteno 1104x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stepbystep, Květka Š., Nergal, divoska_jaja, Krásná Princezna, Henrietta, WAYWARD, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)