Pochytám..
Pochytám slzy do lupeňov ruže
neodkotúľajú sa, keď vzlyk prudšie
z očí ich vytlačí napospas svetu
nedám ich nikomu, iba ak kvetu
kto by aj o ne stál, o perly slané
ak jedna stratí sa, nič sa nestane
jediná posledná, kalich je plný
celú noc preplakal pri svite Luny
Slnko ich ráno na soľný prach zmení
iba tá zvyšná, čo azyl má v tieni
ostala ticho na ružovom puku
čo v noci rozkvitne.. nájdeš tú lúku?
Přečteno 321x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, drsnosrstej kokršpaněl, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Kars, enigman, Psavec, Simísek, zelená víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)