..ano..noříme se do temné noci třináctky..
..tak nějak s vírou alchymistů a Mágů..
..kteří neměli kde..ani proč..spát..
..a přesto..věděli do čeho se pouštějí..
..mimochodem..možná po takové hostině..
..příjde k chuti..
..jen obyčejný chléb..
..a trocha soli.. ;-)
07.10.2009 21:20:00 | isisleo