Pár chvilek...
Anotace: blbůstka k Počátkám:-)pocit, který mluvit neumí..
Pár chvilek, pár hodin
v nádherné krajině
co bere ti dech
Pár chvilek, pár hodin
se smát
což dojme i úplněk
Pár chvilek, pár hodin
dělat blbosti
nooo,
v tu chvíli chvíle věčnosti
Pár chvilek, pár hodin
uchovat si je
usmát se ve chvílích
bolesti
Pár chvilek, pár hodin
a mít pocit
vděčnosti
Díky Vám všem...bylo to úžasné...
Přečteno 402x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Špáďa, drsnosrstej kokršpaněl, hašlerka, Mbonita, Tacca, Psavec, labuť, Štěpina G, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)