Nebe,Peklo,Ráj...
Dva dny,
bezesné,
u dna,
studené,
jako rána ,
když uvadáš,
s bolestí,
aplikuješ-
Okamžik,
ctnost andělů,
okamžik,
vášeň rebelů,
Okamžik,
hřejivých dnů,
Okamžik,
uprostřed všeho,
začíná,studí,
pohublé tělo,
ukazuje křídly,
na nebe,
...uprostřed léta,
dočasných snů...
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Víla, Roman.Tycka, rry-cussete
Komentáře (1)
Komentujících (1)