Mít rád..
Už jsi někdy pocítil hebkost doteku? myšlenky, pocitu, citu??
Sounáležitost dojmů a příměří?
Něhu, která je tak bezbřehá?
Pláč, jako by byl tvůj?
Blízkost tak blízko, že se ti chtělo plakat??
Máš pak rád.. miluješ..
co víc
si přát
Tak jen zataj dech
pro návrat...
Přečteno 386x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Špáďa, Mbonita, Házté, enigman, Tacca, Psavec, labuť, Štěpina G, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)