Smrt
Anotace: pokus o oslavné dílko :) jedna ze šuplíku
Jsi temnota a tajemství
které šijí životu závoj z krásy.
Jsi zatracení a beznaděj
jenž ukazují cestu spásy.
Jsi tma a černá nit,
jsi to co dává světlu svit.
Jsi milenka
jejíž polibkům milenci se vyhýbají
Jsi matka
před jejíž náručí děti utíkají.
Jsi stín našeho štěstí,
který čeká na svou chvíli.
Jsi příslib spravedlnosti,
který maří špatných sil píli.
Jsi šťasný konec
který následuje špatný děj,
Jsi má naděje
ve slově beznaděj.
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Roman.Tycka, Bíša, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)