moc ti chci poděkovat za tuhle básničku...vzpomněla jsem si taky na ztrátu jednoho kamaráda, ale při čtení jsem se vlastně jen usmívala a vzpomínala...díky za možnost se takhle zastavit:)
16.02.2010 19:54:00 | Emma Kulíková
Milé počtení, i když se ti asi mile nepsalo...;) Plno vlastních asociací.
25.12.2009 02:53:00 | okousaná od světlušek
když si takto "vypisuješ" myšlenky nemusí to být na papír ale třeba jen v hlavě, tak si dokážeš uvědomit spoustu věcí o kterých běžně neuvažuješ a bereš je tak jak leží a běží, je to úžasné, a pak můžeš udělat svět lepším :-)
krásné počtení
05.11.2009 20:08:00 | losscar