Hráči
Anotace: *plátno šachovnice, a hráči ? všichni jsme*
V sobě pár tahů, jedeme pozpátku
Noci jsou mrazivé,možná až pálivé
Cítíme jaro, zima už pomalu přede
Štětec kreslí tvář
Nikdy nevíme kde se objeví ta zář
Pořádají párty,třpytící se tvary
Od pusy jde pára ,záhy
Pokaždé,když přivírá modré oči
Cítí ruce a káča co se točí
Houpe se na kolotoči,není němá
Vnímá hlasy,ve dne nebo v noci
Jeto panenka
A on?
Asi rozpuštěný pocit
Hračka mandlová,tak se jen tak neprodá
Možná je za výlohou a nebo v šuplíku
Ofoukává krabice
jsou sladký jako tvé líce
Miluje lentilky
Občasné prohřešky a svoji postel
Každý je hráč,každý tajně ví co chce
Přečteno 333x
Tipy 15
Poslední tipující: P.P.S., Lioness, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, jedam, enigman, zelená víla, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)