Až někdy..
Až se posadím k tvým dveřím
neptej se proč
Až budu umět psát básně
neptej se jak
Až pak vítr smyje stopy
pro vděk
Pak namaluji krásu
a požehnám slunci
ustelu si a pohladím nebe
a dám krokům svým směr
a mým snům
požehnám
kroky své
posunu dál
mám v očích cit
a v dlaních síly
kus
Ustel mi v příměří
a ukáži ti
víc..
A ty kdo jsi dal vítr
do vlasů mých
řekni jen
žehnám
Vám.....
A poděkuji hvězdám
opodál
a jdu
dál...
Přečteno 419x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Zasr. romantik, hašlerka, Bíša, toužím.jít.dál, enigman, Psavec, danielsoft, nejsembásník, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)