Anotace: jen krátká....
Dyť to říkám - pfilozof! Bedna supermrkví za životní dílo! :o))
11.10.2009 10:32:00 | mírně kousavý králík
Dobře podané, ano, krátké, ale řekla bych, že opravdu výstižné. ST! za to. Jen bych si dovolila podotknout, že někdo to druhé já má stejné aj na povrchu... někdy je to smutné, jindy je to v pořádku... záleží na koho člověk natrefí. Na potrefenou husu? :D (malý ftípeček)
09.10.2009 06:37:00 | NikitaNikaT.
Škoda, že moje druhé já se objevilo, až když mé srdce již zteřelé a staré bylo...
ST
08.10.2009 07:35:00 | Kars
hezky napsané ST.
08.10.2009 07:30:00 | Acham
...krátké,pravdivé,dokonalé.....jako by to bylo o mě....nebo o nás všech?Modrých lidech?
08.10.2009 07:08:00 | Krásná Princezna