Já a Ty
Anotace: O nás...naší bolesti propletené do krásného vztahu..
Rozřezává střepy dnů,
Utíkám zpět do svých snů,
Kde se brodím zborcená v krvi,
A přemýšlím, proč jsi nebyl prvý.
Sklo, které řeže do Tebe
Schovávám poté do sebe
A zkoumám ve vnitřnostech Tvých
Slova, jimiž do mě dých,
Jsem vášnivá paranoia,
Co krouží kolem Tebe –
A odevzdávám zcela Tobě své krvavé nebe –
Jsem bohyně bolesti,
Když klopýtáš nad propastí –
Ještě blíž Tě zatlačím –
A pak sklapnou všechny pasti –
Jsi bůh moudrosti, co nade mnou dlí –
A já Tvá oddaná,
Jež ve Tvém lese tlí –
Jsi můj skřítek, já Tvá elfí dáma –
Stále s Tebou -
A přesto stále sama…
Přečteno 337x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Psavec, Jarin Kalin, nejsembásník, WAYWARD, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kars, Hazentla
Komentáře (7)
Komentujících (7)