Jsi obdarován..
a to je fajn.
Můžeme se kochat
a já toho využívám.Bezva.
Krásné dílko.ST
18.10.2009 18:28:00 | Tanzania
Tvou představivost
bych chtěla zamknout v sobě
a na chvíli se do ní zabalit!
Však bohužel se stavím na poctivost
tak možná navštívím ji v jiné době
a budu poslouchat ji, kochat se a znít...
15.10.2009 12:11:00 | šuměnka
vyspárovávám své žároviště....,aby zas někdy příště,ten spalující žár...dlouho,dlouho hřál...
09.10.2009 21:18:00 | zvířenka