"Hoří"...
Anotace: Všem lásku a také hlavně to zdravíčko...když chybí jedno neb druhé...nikdy to není dobré...
Chřipka mě skolila,
již týdny horečky,
na puse opary stvořila,
cítím se zle, v bolesti.
Naražené prsty se nehojí,
otoky stále nemizí,
léky dostávám k souboji,
prý za půl roku bolest vymizí.
/možná/
To není normální,
jsou vůbec doktoři?
"Přecházení" má chyba,
tělo se zas "rozboří".
Tělo, duše, vše bolavé,
teplo, zima, úsměv, pláč,
bolesti přímo neskonalé,
proč stále, proč a zač...
Přečteno 387x
Tipy 19
Poslední tipující: Paulín, Čoki, labuť, Mbonita, Psavec, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, jedam, hašlerka, Petbab, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)