Anotace: ........
Procitání do snů mají sleepwalkeri rádi. Jen si na @hrany, hroty, ostří@ nepamatují. A vlasně nevědí, že by si měli pamatovat. A jsou zacylené. A tak nevim co mě zas čeka a o co jsem přišel.. A tak toto tvé plodivo cítím.. :)
08.10.2009 21:45:00 | Sleepwalker