Oni
Jsou tu,
Méně, či více,
Jsou všude,
Už zhasly svíce.
Byli tu,
Budou a jsou,
Nevidíme je,
Mizí s tmou.
Kdo jsou
A nechaj mě už být?
Radši umřít
Chci mít klid.
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)