Nečekej
Ne!
už nečekej
já nepůjdu dál
Směj!
se zas na svět
jak dřív si se smál
Běž!
a pospíchej
svým životem dál
Zapomeň na věci
kterých ses bál
Pospěš si utíkej
tvůj vlak jede dál
Neboj se ničeho
mosty už spal
Klopýtej po cestách
prorostlých kořeny
V horách se schovávej
před zlými bouřemi
Přes moře pluj
nekoukej zpět
Zapomeň na mě
na tenhle svět
Tak honem pospíchej
roky jsou krátký
A ten čas proradnej
nevrátíš zpátky
Na nic už nečekej
jen poslední slib
Už nikdy nechtěj
.....
co nemůžeš mít
Přečteno 336x
Tipy 13
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, jedam, Zefi, Liv, hašlerka
Komentáře (6)
Komentujících (6)