Pláč
Láskou skáču
radostí pláču.
Smutně se směji,
dělám co chtějí.
Uctivě se klaním
tvé přítomnosti se straním.
Samotu vítám,
s ní v oblacích lítám
a skáču
a přitom pláču,
potom se směji
dělám co mé city chtějí.
Ptákům se klaním,
od temnoty se straním.
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Gregy, LeeF, Květka Š., Ayaka Midoriko, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)