The Lifefight
Když se zase odvážíš
běhat skákat
padat do kaluží
opojen životem
zatratíš smutek
znovuobjevíš Ameriku
z mrtvých vstaneš
to abys
dožil život svůj
dohrál hru
báječnej sport
tenhleten život
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: mademoiselle secret, zenge
Komentáře (2)
Komentujících (2)