Anotace: /oheń co pálí..../
Teď jsem sušila očičko -jsi moc šikovný pisálek a tak ti děkuji za tu nádheru z pouhého drobného prožitku tvého literáčkování.Mává ti Ila :-)
12.10.2009 18:55:00 | poetická ilona
Ten oheň v nás... nutí nás psát a strvuje duši pocity pocta Vám všem básníci i Tobě...pěkně roztančené slovíčka,moc pěkná básnička ST.
10.10.2009 08:02:00 | Acham