Zhasni světlo
Zhasni světlo
dole na ulici
tančí tma
a přizvala hvězdy
Pojď ke mě blíž
ať je nám teplo
ať je lépe vidět
ta jejich tančivá hra
Zhasni světlo
ať nemusí se stydět
ať nevyplášíš
jejich prchavou krásu
když daly se do tance
a hledají v něm
uvolnění spásu
Zhasni světlo
ať smím se potají
přisunout k tobě
a dělat že je to zimou
a koukat jak tančí tma
jak na ní se obdivně dívají
a všechny smutky hynou
Zhasni světlo
a buďme tiše
Zhasni světlo
ať smí se roztančit
ta nádherná tma
ať hladí ulici
svými krajkami z plyše
Ať nikdy se neprobouzím ze sna
Tak zhasni světlo..
Přečteno 457x
Tipy 21
Poslední tipující: Loveless, Draconian, Bíša, harmony, Larey, Jacob P. Verlaine, barking bitch, Květka Š., Psavec, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)