Konec?
Kam spěje generace současná,
což nestačila by kulka jediná,
smyčka z provazu,
či umrznout na mrazu?
Měli bychom zahodit
život jenž se darem nazývá,
kulky použít,
ať budouctnost už není naše,má či tvá?
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
Komentáře (3)
Komentujících (3)