Nad telom i nad zemou
Tichý vánok večera
- akoby zďaleka -
preniká do srdca
do duše i do tela...
Temná bytosť blažená...
Túžba noci s vôňou rána
sílu v nás premieňa...
Vo vášni,sladká premena...
A tiene tancujú
v šate Mesačného svitu
od súmraku do úsvitu...
Vedú nás skrz hviezdy
z úkrytu...
Přečteno 550x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, harmony, jita.1965, labuť, Hazentla, Psavec, zenge, Doradan, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)