Netoužím
Netoužím
a netoužívám
V noci sním o tom
jak na ústa tě líbám
K ránu už vím
že tohle se mi zdává
že v noci sním
o tom koho mám ráda
Taky vím
že přijde zas sen další
bude v něm on
bez přetvářek a falší
Jen doufám
že nevzbudím se k ránu
nepřijdu o svou
lásku z kalendářů
Budu jen s ním
ve snech si běhat v trávě
zpívat písně
co zní letně hravě
Zas je den
a budík blázen drnčí
sen o nás dvou
z ničeho nic končí
Já teď jen
čekám na sen další
v tom snu jsem
už o pár roků starší
Teď už vím
proč se mi to zdává
To není sen
To je láska pravá
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, UCET KE ZRUSENI, labuť, hašlerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)