V šetření
Anotace: špatné zprávy se šíří rychleji, než ty dobré-bohužel:(
Novinový drak
z Práva
novinky ty letí
to je dobrá zpráva
hořící auto-vrak
už si silnici neproletí
pro pozůstalé
špatná novina
vyletěla z úst
novinářka to tiskem vyplivla
a policie zajistila vůz
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)