Anotace: V hodině mikrobiologie se dělá vše, jen se neposlouchá profesor ;-)
Sorry za hrubou chybu ;-) Pravopisnou, za obsahem si stojím.
Je vidět, že jsem opravdu velice grogy.
27.10.2009 19:23:00 | UCET KE ZRUSENI
Ale Nergale, nač takové drsné komentáře?
Láska nemůže být nikdy chybou...netrap se, uvolni se, relaxuj, všechno přijmy tak, jak to je, třeba se časem ukáže, že to tak všechno být mělo.
27.10.2009 19:20:00 | UCET KE ZRUSENI
O tom, co je a neni tva chyba si rozhodni ty sama.. jinym je po tom h.... :)
25.10.2009 11:49:00 | Nergal