Výkřiky ticha
Anotace: o lidech kteří nemaj potřebu věčn něco prezentovat ostatním
Uzavřen před otevřeností všech
Krčí se v koutě a tají dech
Skryt před vlnou tázavých pohledů
Sám se sebou se válí v jámě skeletů
Potichu pozoruje bavící se dav
Chce připojit se, ale má strach
Pak náhle impuls přichází
Kdy slova říká bez nesnází
Avšak bojí se, že příště nepřekoná euforii mlčení
Že bude muset spokojit se, se snahou tichého ječení
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine
Komentáře (1)
Komentujících (1)