Zbytek
Mě se nezdálo nic.
Jen králík s oratorii.
V žilách mi duněl splín
A prohra jménem Gloria
Ach ne, nerozsvěcuj,
Ten svět je polonahý
A jen tak odejít
By stalo hodně snahy.
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: harmony, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)