Cizinec
Má v mlze zahalenou tvář svou
Jeho nohy bezcílně cestou jdou
Co tu chce každý se za ním otáčí
Vzpomínky se mu hlavou roztáčí
Jeho oči jsou bolesti plné
Čas neúprosně plyne
Jeho vlasy vítr cuchá
opodál holčička radostí juchá
Život se mu zbořil jak z karet dům
teď může věřit jen svým snům
Stal se cizincem ve svém městě
bez pochopení,bez přátel to nejde přece
Toulá se krajinou
Se svojí vidinou.....
Tak si cizinče od toho bloudění odpočiň
Sny počkají...
Přečteno 483x
Tipy 16
Poslední tipující: mexx, Elisha, hašlerka, Kubino 2, harmony, labuť, Mbonita, Psavec, Zefi, mademoiselle secret, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)