Tajemný dárek
Anotace: Narozeninová, nejlépe podkreslená hudbou Matrix viz http://beemp3.com/download.php?file=5856091&song=Matrix+Theme
Zítra dostaneš krásný dárek
jaký nikdo dát nemůže
Přinese ti jej ranní vánek
a zabalí jej do růže
Přichází zblízka nebo z dálek?
Světa toho či onoho?
S poselstvím míru nebo válek?
Otázek nese přemnoho
Zítřek je pln očekávání
zní to jak slova proroka
Vyplnit může každé přání
ale jen jednou do roka
Už zítra posel utajený
o audienci tě požádá
Po cestě trochu unavený
magický dar ti předává
Až rozbalíš jej ve svém nitru
až tvoji duši zaplaví
pak sama v přenádherném jitru
připij si vínem na zdraví
I když ten dárek vidět není
připadá ti jak nicota
do večera se kouzlem změní
v další rok tvého života
Přečteno 409x
Tipy 16
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, hašlerka, NikitaNikaT., Nessa Anárion, harmony, Psavec, Mbonita, Hedvika, Striga, jita.1965, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)