Hra se sny
Anotace: Protestsong proti drogám
Vsadil se,
Že vlastní sen si prožije
Propadlý
ve své bledé tváři je
Prohrál
Dávno sázku o svou duši
Přežívá
Aniž by sám něco tušil
Netouží
Jen shání si svou dávku
Platí daň,
že přešel vratkou lávku
Chrastavý
Kostlivec v šedavé kůži
Už nepodobá
se po dlouho muži
Vlaje, vlá
Jak kus hadru na šňůře
Vystavět sám
Vzdušné zámky nemůže
Bloumající
Bezduchá troska sama
Kdopak ví,
Zdali se dožije rána
Zvolit si svobodně
nádherné jest
Veďme svůj život
Ale neztraťme čest
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
Komentáře (0)