Strach
Anotace: pocit strachu může i zabíjet
Probouzí tě ze sna rána
V mžiku si zas na nohou
I takový však bývaj rána
Že ti k smrti pomohou
Pod polštářem ruka šmátrá
Ucítíš chlad oceli
Po tvé duši někdo pátrá
Nemáš chuť být veselý
Ruka co třese se
Vyndává kvér
Když umřít nechce se
Život je zlej
Smrt přichází bez klepání
Neptá se zda může dál
,,jaký pak to vyptávaní
Vžďit si za to můžeš sám”
Komentáře (0)