Směješ se
Směješ se
úsměvem ve tvaru loďky
úsměvem pod nímž taju
Směješ se
s něžností vodochodky
a já v tvé tůni plavu
Směješ se
s grácií krále
máš úsměv nakažlivý
Směješ se
často a stále
jak mraky modrobílý
Směješ se
vůní čokolády
tvůj úsměv je past
Směješ se
chytls mě na návnady
však přec je to slast
Směješ se
a tvůj úsměv miluji
Směješ se
Směješ se úsměvem
na který jsi mě ulovil
Přečteno 468x
Tipy 13
Poslední tipující: piťura, Lucije, Fenceless, enigman, labuť, Bíša, Mbonita, hašlerka, Jacob P. Verlaine, Elisha, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)