Smůla
Jo,
je to zklamání,
když ve vaší oblíbené
celozrnné housce,
zapekli vychytralci
jenom půlky semínek,
když se trnorepi pokoušejí zdrhnout
zpod pracně uchovaných teplých
žárovek...
Je to smůla,
když schody padají
nahoru i dolů
a snídaš vejce,
k obědu máš volský oka...
A rohlíky jsou včerejší...
Jo,
je to klamání,
když máme pocit,
že nám něco chybí,
že chytřejší než my
si vědí rady se semínky,
s penězi i knihami,
a ty zkoušíš zdrhnout z až moc dobře
vytopené místnosti...
Je to smůla,
když na schodech tančí
s kosou kosi
a smutně pískají,
žes jim nepad do oka,
dneska ne...
Přečteno 283x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, labuť, Psavec, Bíša, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, kikis, Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)