Anotace: pocit bez názvu
ach ano, sžírající prázdnota. chtěla jsem napsat chápu, ale nevim, jestli je to to správný slovo. Spíš prostě..zažívám to samý, ale nedokážu to takhle hustě popsat-čimž chci říct, že ta báseň mi příjde fakt dobrá.
14.07.2010 23:51:00 | Strixa