Anotace: s nadějí...
Číst Tvá dílka je něco úžasného... ale slunko, obávám se... na jeho krásnou zlatavou zář... musíme si nejspíš už jen opět počkat.
13.10.2009 09:05:00 | NikitaNikaT.
Ze začátku mě to dost vyděsilo, ale jsem ráda, že jsem dočetla do konce. Má to něco do sebe.
11.10.2009 11:45:00 | lidus
...předpoklad šťastného života, je dívat se na všechno z té lepší stránky...tak proč hudrat nad podzimem,který vymyslela moudrá příroda :-)
11.10.2009 10:52:00 | Lota