Modlím-li se
Anotace: toto jsem napsala jednoho večera okolo půlnoci ...
Modlím-li se k Bohu
modlím se upřímně
modlím-li se k Bohu
modlím se jedině.
Modlím-li se k Bohu
modlím se k Otcovi
modlím-li se k Bohu
jen On mi napoví.
Modlím-li se k Andělům
modlím se k záři
modlím-li se k Andělům
modlím se k nebeské stráži.
Modlím-li se k Andělům
modlím se i k Otcovi
modlím-li se s Láskou
Láskou mi odpoví.
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamer, Druhá jizva v duši, Mario de Janiero, Pevya, Lady L, al-pacino, Agniezka, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)