Temný Les
Anotace: Je to moje první dílo,takže to nebude moc dlouhé a prosím žádné urážky.
Temný Les
Temný les vidím,
Jdu dál nezastavuji se.
Vždyť sama se už nevidím,
Jak smutně už nechci zastavit se.
Jdu Temný les dál a dál,
Upadnu a umírám.
Ten kdo je vrah jde dál,
Nelituje že umírám.
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)