Bez názvu
Mokrý asfalt… po dešti.
Topím se ve své sebestřednosti.
Přimáčkl jsem si, židlí, malíček.
U nohy. Zmocňuje se mne vztek.
Bolest zastiňuje všední znuděnost
Ale… vyprchá. Opět je zde zlost,
znuděnost a snad nic jiného.
Změna je vetknutí do živého
a náhlé pocítění citu,
trapné narušení klidu.
Tak čekám na další náhodu - nehodu,
Synonymum pro bolestivou periodu.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)