Schnilá krása
Anotace: o hezkých lidech s ošklivou duší
Ač krása z ní září do všech stran
Po lásce ani stopy
Hledá cit jenž je roztrhán
Pak zbývá jen uši sklopit
Krásné tělo skrz na skrz prohnilé
Jak návnada v pasti
Chytí duše zbloudilé
Co nevycítí stopy zášti
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)