Štefánikova čtvrť v Brně
V panelu ukovaná touha žít
jako slunečnice
uzamyká svou duši
pod tíhou deště
je to
modelka na molu
kráčící svou samotou
v opiátu noci
až do dna trápí se
falešnou schovívavostí
jako baletka v piškotkách
na Degasově plátně
je chladná nesmělá
ta ulice kterou se vracíme
pozdě v noci na kolej
polapeni chuligánstvím
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, Bíša, Lacosta1, enigman, Psavec, J's .., Zpátky, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)